Politica de confidentialitate a IXPR

Politica de confidentialitate a IXPR.ro


 

Aplicabilitatea politicii de confidentialitate a IXPR.ro

 

Prin acesta rubrica IXPR.ro  va aduce la cunostinta modul de prelucrare, scopul prelucrarii si drepturile voastre privind datele cu caracter personal prelucrate prin utilizarea websiteului.  Prin navigarea pe acest website acceptati termenii si conditiile navigarii, abonarii la newsletter sau utilizarea formularului de contact, precum si  prelucrarea datelor cu caracter personal.

 

Cine este responsabil pentru datele dvs. cu caracter personal?

 

IXPR.ro prin reprezentantul sau legal, Corina Stefan, care va actiona ca DPO pentru societate comerciala IXPR Development & Consulting S.R.L. Adresa de contact este corina @ ixpr.ro.

 

IXPR Development & Consulting SRL este societate comerciala romaneasca, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J40/4212/2012, CUI RO30062897, cu sediul in Bd. Theodor Pallady nr. 316, camera 106, sector 3, Bucuresti.

 

Modul de colectare a datelor cu caracter personal

  • Prin solicitarile voastre de oferte comerciale sau cotatii de preturi via email sau telefonic

  • Prin formularul de contact in urmasolicitarilor

  • Prin abonare la newsletterul existent pe website

  • Prin cookies si coduri de tracking Google (Adwords/ Ad sense) sau Facebook (Pixel).

 

Scopul colectarii datelor cu caracter personal:

Colectam datele cu caracter personal pentru

Tipul de date cu caracter personal si scopul utilizarii

 

Vom retine doar date cu caracter personal care ne permit sa tinem legatura cu voi si sa va informam asupra modificarilor firmei,  ofertare sau alte informari.

 

Datele pe care le colectam sunt:

 

Nume si prenume

Email

Numar de telefon


 

Aceste date le folosim doar in scop propriu, fara a le furniza unei terte parti.

Cookies /coduri de tracking

 

Cookies sunt fisiere de mici dimensiuni care se inmagazineaza pe computerul sau device-urile voastre in timp ce navigati pe un alt website. Existenta cooki-urilor nu ne furnizeaza informatii  personale ale vizitatorului, ci doar anumite obiceiuri de navigare care ii imbunatatesc experienta in navigare. Acestea sunt utilizate doar intr-un browser de internet. Puteti alege sa refuzati cookies sau sa le stergeti din browserul de Internet.

Utilizarea datelor cu caracter personal in relatia cu tertii

 

IXPR nu furnizeaza datele cu caracter personal catre terti romani, europeni sau din afara Comunitatii Europene. Totusi, in cazul unor litigii sau cereri exprese ale institutiilor statului precum Politie, procuratura, ANAF  sau orice alta entitate de supraveghere din Romania, IXPR va pune la dipozitia acestora informatiile solicitate.

 

Totusi, prin modul de functionare al internetului, exista terti de care indirect depind datele cu caracter personal.

 

Prin natura modului de functionare a Internetului, website-ul este gazduit prin serviciul de hosting EasyHost SRL, cu sediul in sector 3, Bucuresti, website ro.easyhost.com.


 

Website-ul este prevazut cu servicii de tracking precum Google Analytics / Adsense si Facebook Pixel. Serviciile de tracking Google sau Facebook pot colecta informatii despre IP-ul vizitatorilor, device-urile folosite si informatii referitoare la geolocalizare si altele, fara identificarea explicita a utilizatorilor de Internet. IXPR nu colecteaza in mod explicit aceste informatii, ci descarca statistici furnizate de site-uri terte privind  informatii statistice despre localizare, device-uri utilizate, cuvinte cheie cautate (servicii, produse, interese).

 

Protejarea datelor cu caracter personal

 

IXPR depune toate eforturile pentru securizarea website-ului prin actualizarea aplicatiilor, temelor, utilizarea de firewall, mallware protection si criptarea datelor.

Drepturile voastre referitoare la date cu caracter personal


 

Dreptul de a fi uitat – puteti solicita stergerea datelor cu caracter personal in cazul in care consideratii ca informatiile au fost prelucrate fara acceptul vostru.

 

Dreptul la portabilitatea datelor – este dreptul vostru sa cereti portarea informatiilor voastre cu caracter personal catre un alt furnizor, in clipa in care alegeti incheierea oricarei forme de corespondenta cu IXPR.

 

Copii si Internetul

 

Prin natura colaborarii Business 2 Business, IXPR nu colecteaza informatii cu caracter personal ale minorilor.

 

Totusi, daca esti minor si doresti sa ne contactezi prin formularul de contact, sa te abonezi la newsltter sau sa ne soliciti informatii referitoare despre activitate firmei, te rugam sa vorbesti cu parintii despre oportunitatea acestei abordari. Ne poti contacta oricand, atata timp cat parintii sunt de acord ca navigarea pe website nu te afecteaza, iar datele nu sunt colectate in alt scop decat cel comercial.


 

Autoritatea de reglementare in domeniul protectiei datelor cu caracter personal

 

Autoritatea legala din Romania careia va puteti adresa in ceea ce priveste colectarea si prelucrarea datelor voastre cu caracter personal este Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal

website dataprotection.ro,

email anspdcp@dataprotection.ro

Adresa: B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Bucuresti

 

Autoritatea europeana pentru protectia datelor cu caracter personal poate fi contactata la https://www.eugdpr.org/

 

Informatii de final, intrebari, sugestii

 

Dacă doriti informatii suplimentare referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal, toate drepturile voastre le gasiti pe website-ul http://www.dataprotection.ro . In cazul in care aveti intrebari sau sugestii privind website-ul ixpr.ro, nu ezitati sa ne contactati la corina @ ixpr.ro sau contact @ ixpr.ro. Va vom raspunde in cel mai scurt timp!

 

Va uram navigare sigura!