Eveniment

consultanta evenimente

Consultanta si planificare eveniment

Coeziunea cu publicurile dumneavoastra sunt mentiunte prin relatia interumana. Chiar daca ati corespondat in mod deosebit via email, skype sau messenger,  afacerile sutn facute pana la urma oameni, indiferent de modul in care au colaborat de-a lungul timpului. 

Trainingurile sau team building va aduc mai aproape de salariati sau colaboratori, ajungeti sa cunoasteti omul din spatele raportului sau sa il invatati lucruri noi,  interactionand cu acesta.

Conferintele si lansarile de produs sunt adresate publicului larg, potentialilor clienti, investitori sau furnizori.

IXPR va ajuta in demersul dvs. gasind locatia potrivita pentru evenimentul dvs, la un pret corect, il condimenteaza cu activitati sau petreceri potrivite pentru o adunare experientiala. Recompensele financiare date salariatilor tind sa se uite, un team building in care fiecare s-a implicat pentru o echipa, intr-o mini vacanta activa ramane ca o amintire placuta.

Avand experienta in turism si am vazut hotelurile cu are lucram,  va oferim sala, sistemul de sunet sau combinatia destinatie- locatie- facilitati- activitati potrivite pentru evenimentul dvs. de companie, fie el conferinta, workshop, training, team-building sau incentive.

In plus, prin experienta dobandita, stim sa alegem optiuni si furnizori astfel inca un VIP  sa simta ca e tratat si primeste servicii potrivite statutului. In cazul in care compania dvs. are un oaspete de onoare, renuntati la stres si cereti-ne consultanta!

 

You must be logged in to post a comment.