Primul blog post IXPR!

Bine ati venit pe Blogul IXPR!

Primul blog post IXPR!

Blog

Acesta este primul meu blog post de casa noua pe domeniul IXPR.ro, pe un site nou- nout si responsive!

Fiind primul blog va fac rapid un intro despre ce voi scrie: despre IXPR ca firma, despre oameni si cauzele in care se implica IXPR. Va voi spune ce am mai facut, fac si voi face in legatura cu IXPR.  Voi  aduce  sfaturi  in domeniile de activitate sau viata pe care le cunosc.. De fapt, voi pastra linia vechiului blog!

Va voi impartasi ce am mai aflat util, poate va ajuta si pe voi, mai ales despre ce va interesează: promovarea online prin conţinut (marketing prin conţinut) , texte şi articole pentru site-uri, copyright. Voi scrie despre tendite in evenimente, sigur nu din cele mondene!  Voi spune totul verde si pe intelesul tuturor, nu voi incerca sa fiu pretentioasa, nu voi scrie de dragul cuvintelor, voi scrie de dragul vostru!

Voi scrie ce imi place sau nu, ce fac sau, dimpotriva,  dezaprob. Pe voi va astept sa imi raspundeti, sa ma combateti sau sa veniti cu idei noi! O rugaminte totusi: puteti fi haiosi, dar pastrati limbajul in limita decentei, fara a jigni pe cineva!

Voi actualiza si social media potrivit noului website, pana atunci puteti folosi  adresele noastre de pe http://iexplore.ro . Va astept cu drag!

 

 Acesta este primul post IXPR. La mai multe si utile!!

La multe zile frumoase alaturi de IXPR!

Corina

PS: Am si un blog personal unde scriu, dupa cum spune numele…. la modul personal. Daca vreti sa cunoasteti autorul, sa va delectati cu faptele si traznaile lui, ma puteti citi pe vorbepe.wordpress.com.  Scriu mai rarut, ca sunt precum cizmaru'.  Dar scriu dragut!Enjoy!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather