Promovare online – continutul tau conteaza!

 

Promovare online a site-urilor prin continut

Content Marketing

 Promovarea online a  siteurilor (prin Marketingul prin continut content marketing- și SEO) a devenit unul dintre cele mai folosite instrumente IXPR continutde promovare si il intalnim de nenumarate ori pe zi, fara sa ne dam seama. Cand vorbesti  despre marketing de continut te referi la continut de calitate, cu informatii utile si text unic care sa atraga publicul spre websiteul tau. Tot continutul de calitate iti provoca vizitatorii sa ia decizii, mai apoi chiar sa cumpere. Daca i-ai vandut servicii bune si ti-ai pastrat si  bunele obiceiuri de a scrie pentru utilizator, foarte posibil ca acel client sa te recomande, indicand website-ul tau.

“Continut” inseamna descrierea serviciilor, blogul, facebook, twitter, google+, pintrest, youtube, you Name IT! Utilizatorii de Internet, avand atatea optiuni la ora actuala, au devenit selectivi. Asadar, atunci cand iti concepi site-ul gandeste-te la potentialii tai clienti, la cine pot fi acestia, nu la cine stie ce algoritmi sau la un limbaj pretentios prin care arati cat de pregatit esti. Pe de o parte fiindca cei care iti cumpara marfa sunt clientii, vizitatori ai website-ului, in al doilea rand acei algoritmi protejeaza tot utilizatorii de Internet.

Ce înseamnă continut unic, personalizat afacerii?  In primul rand, sa ii vorbesti vizitatorului pe limba lui, sa vii cu un plus informatie. Scriam despre limbaj potrivit audientei tale. Este pacat sa stii o multime de lucruri, sa le descrii, dar pentru ca nu adaptezi limbajul publicului tau, acesta sa treca pe langa tine, fara sa stie ca tu le poti oferi de ce au nevoie. Pe de alta parte, daca  vizitatorii au gasit pe site-ul tau o informatie pe care au mai intalnit-o si pe alt site, luata cel mai probabil cu copy- paste, apoi remodelata, evident ca vor parasi pagina, e doar o pierdere de timp sa citesti acelasi lucru, cu trei cuvinte schimbate! Plagiind va furati de doua ori caciula: odata clientul o sa observe aspectul, in al doilea rand, va dezavantajeaza tocmai pozitionarea website-ului.

 In cazul in care  doriti continut unic si colaborare pe termen lung , contactati-ne pentru o  oferta personalizata!

 

 

 

2 comments to “Promovare online – continutul tau conteaza!”

You can leave a reply or Trackback this post.

You must be logged in to post a comment.