Site-uri cu fotografii gratuite

Fotografii gratuite gratisography

O imagine valorează cât 1.000 de cuvinte

 

O fotografie e  mai sugestivă decât 1000 de cuvinte şi provoacă sute de gânduri, de aceea, imaginea potrivită poate fi un susţinător  incredibil al marketingului prin conţinut.  Este o  adevărată provocare să găseşti poza cea mai expresivă  pentru articolul în lucru, care să mai fie  la un preţ mic, cu atât mai dificil gratis!

 

Tocmai fiindcă ştiu aceste cazne, după cum ştiu că partea de conţinut foto e la fel de importantă precum cea text,  m-am gândit că v-ar fi util să vă spunem şi vouă din sursele noastre de fotografii gratis, nu înainte de a vă recomanda să citiţi termenii şi condiţiile de folosire a acestor imagini pe fiecare website în parte şi  să nu uitaţi să menţionaţi sursa:

 

·Pixabay.com

 

Este  o colecţie de imagini care îmi place mult, iar pozele pe care le-am folosit de-a lungul timpului sunt în mare parte  alese de pe acest website. Fotografiile sunt creative free commons şi pot fi folosite atât în scop  personal, dar şi comercial. Mai mult decât atât, nu au watermark sau sigla pixabay.

În afara de fotografii din diverse domenii şi pe tot felul de teme, găsiţi  imagini realizate vectorial (extensie .png). Fotografiile pot fi descărcate în trei categorii de mărimi. Încă o chestie faină: NU trebuie cont de autentificare!

Donaţiile le prind bine, fiindcă fac o treabă bună fără să ceară nimic în schimb.

·Gratysography.com

fotografie gratis gratysography

 E un site demn de luat în seamă graţie fotografiilor creative, de mari dimensiuni.  Are şase categori principale, dar găsiţi imagini care pot fi asociate multor teme. De asemeni, aceste fotografii vin fără drept de autor impus şi fără conturi  la care să te autentifici.

·Unsplash.com

 

Imaginile de mari dimensiuni sunt senzaţionale!  Capturi urbane, peisaje, portrete, detalii,  toate surprinse cu o notă artistică unică.  Spre satisfacţia mea  de patriot român, am observat un contributor  conaţional (Buzac Marius). De fapt, în prima etapă am recunoscut specificul casei transilvane, mai apoi autorul.

fotografii gratis creative free commons unsplash.com

Un exemplu de fotografie unsplash.com

·Superfamous.com

 

E  mai degrabă  la super- înălţime. Vizitaţi site-ul veţi înţelege de ce spun acest lucru. Pe superfamous.com  fie găsiţi imagini cu detalii, fie panorame senzaţionale.

Cum îmi mai amitesc sau găsesc altul, vă dau de ştire fie pe site, fie pe Facebook. Dacă vă interesează subiectul, urmăriţi-ne!

Imaginea reprezentativa a articolului (umbrele) este descărcată de pe gratysography.com

 Să vă fie de folos!

 

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather