Campanii managementul reputatiei online

Puterea internetului și informațiilor de pe paginile de socializare pot face ca uneori imaginea unui brand sau a unei companii să fie afectate. Viteza de propagare a anumitor informații, fără verificare, pot aduce un prejudiciu nejustificat, chiar și în condițiile unei prezenței online susținută prin întreg arsenalul unui PR profesionist.

Atunci când o astfel de situație aruncă o lumină nefavorabilă prezenței online a afacerii, este nevoie de servicii specializate și campanii de Online Reputation Management. Doar astfel intervenții pot salva prompt și din timp o acțiune care poate face mult rău și aduce un prejudiciu de imagine irecuperabil.

Reputația online a devenit astăzi o armă redutabilă în lupta pentru a obține supremație și o cotă  de piață cât mai importantă. Marile companii sunt conștiente de riscuri și alocă în acest sens bugete de promovare, susținere a unor valori general umane, sustenabilitate și reputație considerabile.

Având în vedere că cei mai mulți clienți actuali caută informații online atunci când vor să cumpere un anumit produs de la o anumită companie sau magazin online, toate brandurile, oricare ar fi dimensiunea sau stadiul,  trebuie să acorde importanță acestei forme de susținere a prezenței online.

Ce includ campaniile de ORM de la IXPR?

Contact