Content Writing

Planificare content, articole blog de companie, advertoriale, ebooks

Planificare Content

Planificare Content

Articole blog de companie

Blogul companiei este la ora actuală unul dintre cele mai importante instrumente pentru a atrage vizitatori pe site, a obține mai mult trafic organic, autoritate și un ranking mai bun.

Blogul este cel mai simplă cale de a comunica valorile și principiile unui brand, a oferi detalii importante despre cele mai importante produse și servicii din ofertă.

Clienții voștri pot fi ținuți mereu la curent cu noutățile prin intermediul paginilor de blog. Lansari de produse, evenimente, promoții, reduceri, campanii etc., toate pot fi anunțate aici.

Blogul este despre cunoaștere, educare, prezentare și promovare eficientă.

Advertoriale

Cea mai practică și inteligentă modalitate de a promova un produs și de a comunica cu publicul este reprezentată de advertoriale. Prin intermediul acestora un brand sau o firmă poat prezenta produse, oferte, avantaje, beneficii, fără a recurge la o formă agresivă de publicitate.

Advertorialele pot fi articole, interviuri, știri, reportaje, anunțuri, recenzii, ghiduri pentru clienți etc. care apar în reviste și publicații centrale sau pe site-uri cau mare autoritate. Formele versatile ce pot fi folosite, asigură o camuflare perfectă a mesajului promoțional în cel informativ, educativ.

Oricare ar fi varianta preferată, advertorialele ajută atât în procesul de comunicare și atragere a unei audiențe mai mari, cât și în demersul de link building.

Noi cei de la IXPR știm să concepem și să redactăm articole care să se integreze perfect în stilul editorial al publicației online preferate, care să vorbească publicului țintă în limbajul cel mai potrivit. Creăm notoriet și autoritate pentru orice brand!

Ebooks

Supremația virtualului, internetului și online-ului a schimbat direcția formei preferate de lecturare a oricărui tip de conținut. Astăzi eBook-urile și conținutul digital se bucură de cel mai mare interes, mai ales din partea celor tineri, contactați la tot ce ține de nou și de tehnologie.

O carte redactată în format digital, care poate fi lecturată pe un display portabil, pe laptop sau calculator este cea mai practică variantă de carte. Ebook-ul oferă acces rapid, în orice clipă doriți, la cartea pe care o citiți sau la cărțile tale favorite.

În cazul în care această formă de carte este cea pe care vreți să o oferiți publicului vostru, alegeți IXPR pentru a se ocupa de aducerea ei în cel mai bun format.

Contact