Consultanță Marketing

Dincolo de afaceri sunt oameni. Dincolo de oameni sunt visuri și planuri. O afacere este susținută de oameni.
  • Fie că aveți o afacere devenită deja brand, fie că aveți un business la început de drum, consultanța în marketing vă poate ajuta să aveți o viziune realistă asupra statusului actual și să vă definiți mai bine viziunea și strategia de promovare.
  • Exigențele actuale în ceea ce privește optimizarea site-urilor și promovarea lor online implică mult mai multe detalii și aspecte, pe care doar o echipă cu experiență le pot întruni. Pentru a oferi cât mai multe șanse de a accede într-o poziție mai bună în motoarele de căutare, a obține trafic și autoritate, specialiștii noștri oferă suport și consultanță în digital marketing.
  • Vom avea o abordarea obiectivă, realistă, luând în considerare toate elementele care pot influența ranking-ul, conversia și ROI-ul, venind mereu cu soluții și strategii personalizate și scalabile.

 

  • Având în vedere că succesul în online este influențat de cele mai multe ori de asigurarea condițiilor optime de evoluție, vom avea grijă ca toate definițiile și procesele de bază să fie în conformitate cu obiectivele propuse.
Pentru a susține cât mai bine țintele specifice fiecărui proiect, oferim consultanță în marketing pentru:

 

  • Definire buyer persona

De multe ori performanța online a unei afaceri se datorează identificării corecte a publicului țintă, a canalelor de comunicare și promovarea unde acesta poate fi întâlnit și  alegerii variantei de marketing cea mai adecvată.

De aceea oferim consultanță în identificarea buyer persona și definirea profilului de cumpărator cel mai potrivit pentru specificul produselor și serviciilor aflate în ofertă. O dată cu acest proces pot fi stabilite mai clar și cele mai indicate mijloace de promovare și de scriere a materialului cel mai potrivit pentru clientul final.

  • Strategie de conținut

Alegerea formulei de adresare și conceperea mesajului potrivit pentru a comunica și veni în întâmpinarea publicului țintă nu este o misiune tocmai ușoară. Este nevoie de experiență în scrierea de conținut de promovare și copywriting pentru a atinge cât mai bine coardă sensibilă a  ceea ce este definit drept clientului perfect.

Realizarea unui plan de marketing și a unei strategii de conținut, cu o abordare diversificată, multichannel este singura în măsură să ofere la ora actuală cele mai bune șanse.

  • Online Reputation Management

Atunci când lucrurile scapă de sub control datorită unor probleme de comunicare sau a unor evenimente neprevăzute, care pot afecta întreaga imagine a unui brand, noi venim cu soluții de contracarare a efectelor negative prin ORM.

Pentru a nu lăsa situația să se agraveze trebuie intervenit prompt și rapid. Folosind strategii specifice de comunicare online și PR, putem atenua conflictul și îmbunătății semnificativ reputația online.

  • Soluții de retenție clienți

Stabilitatea unei afaceri este dată de baza de clienți fideli. Cu cât aceasta este mai extinsă și mai solidă, cu atât o afacerea are mai multe șanse de consolidare și dezvoltare.

Prin campanii specifice de câștigare de noi lead-uri, newslettere, email marketing, retargeting și retenție clienți putem susține evoluția pozitivă a brandurilor online.

  • Planificare gamă de produse

Dacă afacerea voastră se sprijină pe promovarea și vânzarea anumitor categorii de produse, oferim consultanță pentru găsirea celor mai bune mijloace de descriere, prezentare și optimizare pagini pentru un trafic mai bun.

Putem concepe și stabili strategii clare de creare conținut, promovare pagină și creștere ranking pentru categoriile de produse cele mai importante pentru un brand.

În funcție de țintele de marketing propuse, de sezonalitate și de tendințele de trafic putem raliza strategii de marketing targetate și personalizate.

Contact