Termeni si Conditii

Termeni si Conditii

privind utilizarea website-ului ixpr.ro si a formularelor aferente

 

Site-ul HTTP://IXPR.RO este proprietatea societatii IXPR Development & Consulting SRL (numit in continuare IXPR), cu sediul in Bucuresti, str. Mizil nr. 2 C, et. 1, sector 3, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/4212/2012, avand cod unic de inregistrare RO 30062897.


 

1. Prezentare generala

Website-ul ixpr.ro reprezinta o forma de prezentare a serviciilor IXPR si un mod de interactiune cu publicul societatii, prin formulare de newsletter, contact si canale sociale media integrate in website. Vizitatorii gasesc pe site informatii si sfaturi aferente domeniului de activitate al IXPR (comunicare online, tehnici continut copyright), precum si prezentarea propriilor servicii. Sfaturile cuprinse in continutul site-ului nu pot fi considerate drept consultanta in comunicare, ci informari generale, motive pentru care IXPR nu poate fi tras la raspundere in cazul in care utilizatorii care folosesc informatiile regasite in continutul text al website-ului https://ixpr.ro, informari prin posta electronica, telefonic sau de alta natura (ie social media aferenta website-ului) le considera servicii de consultanta.


2. Drepturi de autor pentru website-ul ixpr.ro

Continutul ixpr.ro apartine IXPR si este protejat de Legea drepturilor de autori. Informatiile incluse in articole sunt publice si pot fi folosite, continutul, in schimb continutul este proprietatea IXPR. Acesta se poate reproduce mentionand sursa, pentru preluarea ideilor, sau obtinand acordul IXPR, in cazul reproducerii textuale a unor citate existente pe IXPR.

3.Website-uri terte

In continutul articolelor se face referire si redirectionaza catre website-uri ale unor terte parti, prin hyperlinkuri. Acestea sunt administrate de catre acele terte parti, iar continutul si website-ul le apartine. IXPR nu isi asuma responsabilitatea pentru acuratetea si legalitatea acestor website-uri ale tertelor parti.

4. Limitarea raspunderii

IXPR nu poate fi considerata raspunzatoare pentru daune incluzand, dar fara a se limita la daune indirecte, jigniri, vatamari incidentale, conexe sau speciale, care au fost cauzate prin sau in legatura cu utilizarea acestui website si a informatiilor existente.

Informatiile legate de servicii sau articolele informative sunt prezentate in conformitate cu cele mai bune unostinte ale IXPR. Totusi, aceste informatii nu vor genera niciun fel de garantii sau de raspundere legala a IXPR, utilizatorul fiind in masura sa intreprinda propria documentare si sa solicite cotatii ferme, sa desfasoare propriile teste sau investigatii.

5. Servicii IXPR

Serviciile prezentate de IXPR pe website reprezinta o descriere generala a activitatii si serviciilor aferente. Intrucat domeniul de activitate implica servicii, sfaturi si oferte personalizate, adresati-va unui reprezentant al societatii IXPR pentru a obtine o oferta ferma.

6. Limitarea raspunderii

IXPR va intreprinde toate masurile sa nu permita intruziunea virusilor pe website-ul ixpr.ro, dar nu poate garanta absenta totala a acestora. Recomandam utilizatorilor sa isi efectueze propriile teste si scanari, sa isi ia masuri de precautii proprii inainte de a descarca orice fel de material de pe ixpr.ro sau primite de pe adresa de email contact@ixpr.ro, aferenta domeniului web IXPR.

7. Resurse Gratuite

Pentru a descarca resursele gratuite, este necesar sa furnizati adresa dvs. de email sau date de contact suplimentare (nume, companie,functie etc). Acestea vor fi folosite pentru evaluarea interesului asupra rubricilor si temelor abodate, fara a fi folosite in alte scopuri.

8. Comunicari comerciale

Abonarea la newsletter (comunicari comerciale) reprezinta  acceptul dvs. expres de a primi comunicari comerciale din partea ixpr.ro. In fiecare editie newsletter aveti optiunea de dezabonare. 

9. Diverse

Continutul si design-ul websiteului ixpr.ro poate fi modificat, sters, actualizat partial sau in totalitate fara notificari prealabile. Schimbarile de orice natura asupa ixpr.ro, inclusiv asupra termeinlor si conditiilor, nu genereaza nicio o obligatie pentru IXPR.

10. Prevederile Termenilor si Conditiilor

Prevederile prezentilor termeni si conditii sunt intocmite potrivit dispozitiilor legale, dar si in concordanta cu valorile IXPR. Totusi, In contextul schimbarilor legislative, economice sau de alta natura acesti termeni se pot schimba in timp, fara o notificare prealabila.


 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather