De ce Alma Parchet?

Alma parchet - lemn si lux

Pentru ca Alma Parchet este o afacere inceputa din pasiune pentru lemn, pentru natural si pentru calitate. In spatele brandului se afla Georgiana Enache, rabdatoare si implicata sa ajute orice client sa aleaga ce este mai bun pentru el.


Fiecare locuinta, birou, spatiu este doar o prelungire a simturilor noastre, a ceea ce suntem noi. Omul este conectat cu natura, chiar daca uneori uitam aspectul acesta. Parchetul ne tine cu un pas mai aproape de origini, de natura.

Parchet lemn de stejar Bole - gama de lux  - Unic in România
Parchet lemn de stejar Bole – gama de lux
– Unic in România


Ce face Alma Parchet diferit?

Fiecare tip de parchet este lucrat cu migala, este calitativ, iar finisajele, atat de variate, vin in ajutorul celor mai indecisi dintre noi. In plus, in oferta se regasesc pardoseli din lemn cu adevarat aparte – de la parchetul unic Bole, cu liniile serpuitoare si parca rupt din povesti, pana la pardoseala Design, artistic desenata chiar din placi de parchet si unde se pune la incercare migala mesterilor parchetari care slefuiesc piesele si le imbina in modele care pot lua forme variate, de la stele, pana la impletituri si poate fi folosita chiar si o schita propusa de tine.

Un alt plus – Oferta Alma Parchet este completa, de la parchet, pana la plinte si materialele necesare montarii, toate pot fi gasite in acelasi loc.

Pentru toate aceste detalii, Alma Parchet este aproape de noi. Respectam munca si pasiunea cu care acest brand isi intampina fiecare client si ne place ce ofera – naturalete, calitate si rezistenta.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather