Decolandia iti ofera cel mai durabil parchet din bambus.

parchet bambus densificat decolandia

Pardoseli facute sa reziste

Esti in cautarea  de pardoseli durabile pentru casa ta? Gasesti la Decolandia. Cu sloganul pardoseli facute sa reziste, brandul este dedicat pardoselilor si acccesorilor conexe pentru amenajari interioare si exterioare, punand accent pe calitate si rezistenta materialelor.

Iar la Decolandia vei putea sa gasesti pardoseli rezistente, asa cum este parchetul din bambus densificat. La ora actuala, parchetul de bambus este foarte bine primit pe piata de profil atat de designerii de interioare, cat si de clientii care au dorit sa aduca un aer exotic in casele lor, sa se asigure de durabilitatea pardoselii si sa contribuie la protectia mediului folosind produse ecologice.

parchet bambus densificat decolandia
Sursa foto Decolandia – simulator VIS

Pe decolandia.ro rasfoiesti un catalog complet de produse din care nu lipsesc esentele de lemn autohton sau exotic.

Inca din anul 2006, de la infiintare, magazinul Decolandia a stiut cum sa intampine dorintele si asteptarile clientilor, transformand un VIS in acasa. Asa s-a lansat recent VIS.

Simulatorul VIS –  adaptat nevoilor clientilor 

 O noutate pe piata amenajarilor interioare din Romania a fost introdusa de Decolandia si anume, un simulator prin care poti testa, de exemplu, cum arata parchetul de bambus in dormitorul tau.  Iar proiectul e in dezvoltare.

De asemenea, Decolandia comercializeaza pardoseli intr-o gama variata de optiuni. Puteti alege parchetul laminat, vinil, stratificat, Deck WPC de exterior. Atunci cand iti amenajezi locuinta este mai usor sa gasesti totul intr-un singur loc, iar calitatea produselor este un criteriu important. Decolandia este locul in care ideile prind viata si, gratie aplicatiei, veti stii inainte de montare cum va arata casa voastra.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather