JuristFirme continua dezvoltarea online

Extras din pagina JuristFirme.ro - animatie a headerului

JuristFirme.ro – investitii in prezenta online din grija pentru clienti

 

Deși au trecut anii și acum îmi amintesc cum am pitch-uit JuristFirme.ro. Am scris o scrisoare lungă, cu multe linkuri și exemple ce și cum aș face diferit pe site.  A trecut o vreme și am gândit că poate ce am făcut nu a fost cea mai inteligentă rețetă să cuceresc un client. Aceasta în contextul în care conținutul nu era atât de căutat la acea vreme și nici nu existau atâția “scriitori”.  Dar, managing partner al Primoris (proprietarul website-ului JuristFirme.ro) m-a contactat la un moment dat să stăm de vorbă despre ideile mele. Aceasta pentru că aprecia și continuă să aprecieze orice inițiativă care aduce informații suplimentare sau ar face navigarea mai simplă pentru utilizatorii pe site.

 

Așa am început colaborarea și realizez că anul acesta se fac 4 ani de când ne cunoaștem, timp în care am văzut modificări majore ale website-ului. Toate au fost concepute pentru utilizatori, ca aceștia să găsească informații rapid și o  descriere complexă a domeniului de activitate în care activează.

Extras din pagina JuristFirme.ro - animatie a headerului

Mai mult chiar, informațiile pe care le găsiți sunt concepute 100% pentru utilizatori. Aici încă de la început am fost încurajată să scriu pentru oameni, nu pentru SEO. Să informez sau să trag un semnal de alarmă, nu ca articolele să fie găsite de Google potrivite.

 

În continuare o să vă descriu succint domeniul de activitate al JuristFirme.ro, pentru a înțelege specificul, dar și modificările pe care le-a făcut de-a lungul timpului.

 

JuristFirme.ro – consultanță pentru antreprenori care își înființează și autoriezază o afacere

 

JuristFirme.ro este website-ul firmei Primoris care oferă consultanță specializată ca firmele nou-înființate să intre în legalitate prin obținerea tuturor autorizațiilor necesare funcționării. Spre deosebire de alte firme de înființări care fac demersuri doar la ONRC, JuristFirme.ro ajută antreprenorii să intre în deplină legalitate, până la obținerea autorizației de funcționare eliberată de Primăria de sector și a documentației conexe.

 

Este un domeniu foarte complex pentru că, după cum toți cunoaștem, nu ducem lipsă de  birocrație și hârțogărie în România. O plajă largă de afaceri trebuie să obțină autorizația de funcționare de la primăria de sector care acționează ca stat în stat și fiecare impune alt gen de documente sau taxe chiar și pentru același tip de activitate. Să vă faceți o idee cât de groasă e treaba, o să enumăr doar o parte dintre instituțiile de la care trebuie să obțină un antreprenor care vrea să își deschidă o afacere în domeniul alimentației publice (restaurante, cafenele, baruri, cofetării, magazine alimentare):

 • Primăria de sector
 • DSV
 • DSP
 • Primăria capitalei
 • ITM (în unele sectoare)
 • Agenția pentru Protecția Mediului
 • ISU
 • ANCPI
 • Uniunea Compozitorilor
 • Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal

Acestea ar fi doar instituțiile pe care eu mi le amintesc, dar fiecare primărie are propriile cerințe, așa că dosariada este mult mai complexă. În plus,  există domenii în care trebuie ca spațiul să fie conform legislației și să existe fluxuri funcționale, iar JuristFirme.ro se ocupă și de aceste aspecte.

JuristFirme.ro print screen pagina site

De ce vă spun aceste lucruri? Pentru a înțelege că în această birocrație stufoasă este nevoie de multă muncă ca antreprenorii să înțeleagă ce au nevoie, ce să ceară de la o firmă de consultanță. Iar pentru aceasta este nevoie  de un website funcțional și logic structurat, de conținut relevant pentru utilizator, de servicii bine – descrise.

 

Din 2014, când am văzut pentru prima oară website-ul JuristFirme.ro și până acum au existat mai multe modificări. De fapt, s-a transformat într-un adevărat portal care include resurse pentru antreprenori.

 

Modificări ale JuristFirme.ro care arată grija pentru utilizatori:

 

 • Un nou home page mai prietenos, care conține informații relevante.
 • Dezvoltarea unui serviciu de afiliere pentru potențiali colaboratori pentru ca serviciile să se extindă la nivel național. Astfel, potențialii clienți vor putea găsi răspuns la cererile lor indiferent unde s-ar afla afacerea în România. Pe de altă parte, alte firme mici de consultanță din țară pot să se bucure de vizibilitatea JuristFirme.ro.
 • Un calculator de preț dinamic și foarte haios. Antreprenorul poate afla plaja de costuri pentru serviciile de autorizare în doar câteva secunde.
 • Introducerea de extrase ale autorizațiilor pentru ca fiecare utilizator să identifice fără confuzii documentele de care are nevoie.
 • Descrierea cât mai relevantă a etapelor de autorizare și a cerințelor instituțiilor de stat.
 • În pagina portofoliu a continuat seria poveștilor de succes. Rolul acestora este ca viitorul antreprenor să vadă potențialul domeniului său, dar în același timp să înțeleagă necesitatea autorizării în drumul său spre succes. Pentru că articolele reprezintă povești reale întregul proces de autorizare este mai ușor de integrat în context. În plus, JuristFirme.ro consideră acesta un ajutor pentru firmele nou înființate, oferind din vizibilitatea sa online.
 • Reconfigurarea cât mai aplicată a tuturor serviciilor în funcție de activitatea prestată sau demersurile pe lângă instituțiile de autorizare.  Chiar echipa JuristFirme.ro face modificări pentru a dezvolta conținutul din zona de autorizări pe lângă instituții. Cum îi ajută pe antreprenori acest lucru? Înțeleg necesitatea fiecărei etape de autorizare, precum și cerințele autorității emitente.

 

Noua media depinde în mâinile companiilor – o lecție asumată de JuristFirme.ro încă din 2014

 

Scriu despre JuristFirme.ro pe pagina ixpr.ro pentru că, până la urmă, clienții noștri JuristFirme.ro blog - parte din munca ixpr.rosunt reflecția a ceea ce suntem. Dar mai este un motiv: JuristFirme.ro a înțeles că, de fapt, conținutul are un rol mult mai important decât SEO. Companiile, prin articolele pe care le publică pe website-urile lor devin noua media, devin generatoare de știri.

 

La JuristFirme.ro nu am scris conținut, pentru JuristFirme.ro am făcut jurnalism. Am scris știri, am scris documentare, reportaj, pamflet și chiar investigații.

 

 

 

Managing Partner al Primoris (JuristFirme.ro) a înțeles acest lucru încă din 2014, așa am început colaborarea până la urmă.  Viziunea asupra acestui website este mult mai largă, așa că vă instig să urmăriți JuristFirme.ro și să apelați cu încredere la serviciile de autorizare!

Corina

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather