Mind over Technology

Strategie continut website -digital

De ce să participați la Congresul Cybersecurity – “Mind over Technology”?


 

Se vorbește mult despre siguranța cibernetică în zilele noastre și nu este de mirare în contextul dat. Folosim Internetul zilnic să corespondăm, să facem plăți, să cumpărăm, să ne informăm, să ne conectăm diferite device-uri pentru a ne face viața mai ușoară (IOT). Internetul a devenit o necesitate modernă, aproape la fel de importantă precum apa caldă la robinet.

Conferințe, dezbateri, seminarii și tot felul de evenimente de genul acesta au fost organizate de-a lungul timpului în România, tocmai grație importanței subiectului. Majoritatea s-au concentrat asupra vulnerabilităților tehnice.

 

Prin ce este nou Congresul Mind over Technology?

  • O abordare complexa a noțiunii de securitate: individuală, cibernetică, publică, organizațională și internațională

  • O dezbatere pluridisciplinară a securității: siguranță / securitate, psihologie, cibernetică – tehnologie, genetică, biologie (bioterorism).

  • Securitatea analizată la nivel extins, într-un context al lumii moderne: intelligence, cibernetică,  bioterorism, securitate națională și internațională

  • Poziționarea mecanismului cognitiv uman ca factor hotărâtor atât în generarea, cât și în gestionarea vulnerabilităților în securitate, indiferent de palierul acestora

  • Considerarea geneticii între factorii de influență ai individului în contextul securității. Mai mult decât atât, Leliana Pârvulescu, dr. în genetică, va trata subiectul stocării informațiilor digitale în ADN

 

Speakerii sunt un argument să participați

 

Dacă argumentele de mai sus nu v-au fost suficiente, lista personalităților care vor dezbate subiecte de securitate sunt un motiv să participați. O parte dintre experții ce vor vorbi în cadrul congresului Mind over Technology sunt pentru prima oară în România și este o ocazie, poate unică, să învățăm alături de ei: Jim Harris, fost agent FBI – divizia cyber, Roberta Bruzzone, psiholog criminalist,Mark Kroeker, vicepreședinte pentru Global Intelligence sunt doar câțiva dintre lectorii de seamă ai congresului.   Voi da doar câteva nume și nu întreaga lor experiență. Detalii despre speakeri și activitatea acestora vă invit să o descoperiți pe site-ul Congresului Mind over Technology!

Eevenimentul are loc în data de 26 octombrie 2016, la hotel Pullman – World Trade Center. Se mai fac înscrieri până în data de 25 octombrie 2016.


Mai aveți câteva zile pentru înscrieri!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather