Omega Omnident – de ce ne place

clinica stomatologica non stop Omega Omnident

Un zambet este cel mai pretios accesoriu, asa ca pretuim mesterii care il finiseaza. Omega Omnident ofera servicii stomatologice complete, iar rezultatele vin la pachet cu incredere de sine sporita.

De ce Omega Omnident?

Consultatie stomatologica

Ne place profesionalismul si ne place Omega! Bunastarea pacientului este prioritatea lor, asadar fiecare plan de tratament este personalizat. Comunicarea exista si este eficienta,  thumbs up si pentru asta!

Oferta Omega este variata – de la o carie mica, pana la implantare si proteze totale, echipa Omega este pregatita sa ajute. Site-ul lor este creat pentru a ajuta pacientii si nu numai. Articolele dezvolta subiecte variate si informeaza pacientul inainte ca acesta sa paseasca in clinica.

Mesajele Omega

Sa vorbim pe scurt despre ce incearca sa transmita echipa Omega Omnident.

  • Cel mai eficient tratament este preventia! Vizitele de rutina sunt cheia unei danturi sanatoase.
  • O carie – sau orice alta afectiune – trebuie tratata cat mai repede. Amanarile doar agraveaza problema si complica tratamentul.
  • Frica de durere tine pacientii departe, dar se lucreaza sub anestezie, deci fara griji! Infectiile sunt cele care dor, anestezia nu este la fel de eficienta, dar daca sunt respectate vizitele periodice, iar cariile sunt tratate la timp, va feriti si de infectii si durere.

Cheia este in preventie, in vizite relaxate la medicul stomatolog! Aveti grija de voi, iar de zambetul vostru are grija Omega Omnident.

Omega Omnident clinica stomatologica non stop
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather