Craciunul si Internetul

Craciun pe internet


Cadourile de Craciun pe Internetul românesc  

Crăciunul e la doi pași distanță, iar febra cumpărăturilor se simte ca în fiecare an. Am luat Craciun pe internettemperatura acestei stări de înainte de sărbătoare analizând generozitatea românilor sau, mai degrabă, cum văd românii generozitatea prin articolele și oferte în care apar cuvinte cheie specifice. Despre Crăciun și Internet am mai scris în 2014, de data aceasta ne concentrăm asupra paginilor care inspiră gestul de a dărui. 

 

Semnificația Crăciunului, mai răruț

Căutând  semnificația Crăciunului  pe Internet, vei avea 82.000 de rezultate pe această temă, articolele fiind scrise pe site-uri scrise pentru site-uri ale  ceea ce era vechea mediCadourile de Craciun pe Internetul românesc  a sau pe cele religioase.

Românii sunt mai superstițioși decât interesați de semnificație, după cum reiese și din numărul de pagini care includ superstiții de Crăciun, 121.000.

Cât de frecvent apare cautarea “Cadouri de Crăciun” pe site-uri românești

 

Este evident că Internetul este o sursă importantă de informație și inspirație, mai ales ăn materie de cumpărături. Sunt aproximativ 584.000 de pagini web care includ sintagma Cadouri de Crăciun. “Cadouri de Crăciun idei”  apare de 272.000 ori pe site-urile în limba română. Dacă vorbim despre generozitate și sărbătoare, la români trebuie să fie și ieftin. 151.000 de pagini conțin cadouri de Crăciun ieftine.

 

Cadouri de Crăciun pentru ea, pentru el, pentru bunici

 În mod firesc, comercianții online și publisherii s-au gândit că românii sunt cei mai generoși când este vorba despre copiii lor. Aceasta reiese din aproximativ 789.000  pagini care includ  cadouri de Crăciun pentru copii.  Cum atunci când există cerere, există și ofertă, comercianții online și publisherii s-au gândit și la părinți. Cuvântului cheie Cadouri de Crăciun  pentru părinți  apare în 172.000 de rezultate. Oferta și articolele pentru și despre cei mai în vârstă membri ai familiei e mult mai sumară, cadouri de Crăciun pentru bunici este inclusă doar în 41.000 de site-uri.

 

Paleta de opțiuni pentru  cadouri oferite doamnelor mult mai vastă în comparație decât cea pentru domni. În timp ce  pe Internetul românesc sunt 490 mii rezultate de cadouri de Crăciun  pentru ea,  vom găsi doar 350 mii pagini dedicate cadourilor pentru el.

Pentru acest articol am luat în calcul doar sugestiile de căutari ale   browserului și m-am limitat la cadouri. Ca o chestie spumoasă, 520 mii siteuri știu cine este Moș Crăciun.
 

Oricum ar fi, câte cadouri ați primi, Crăciunul să vă găsească cu bine!

 
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather