IXPR

IXPR

Ce vrem prin IXPR? Dorim sa oferim PR în anii glorioşi ai web 2.0. Ca să vă desluşim numele, o să sigla micadescriem pe scurt geneza lui. Odată cu schimbarea la faţă şi a ceea ce facem, am căutat un nume sa sugereze Internet-ul (IX), să se recunoască ce facem (PR iniţial, dar ne-am îndreptat mai degrabă atenţia spre copy) şi să ne aducă aminte de primul proiect de suflet, I explore si AccessibleRomania. Aşa s-a născut numele IXPR.

Feel Content.

Iniţial nu am vrut o struţo- cămilă româno-engleză ca motto, dar Feel delight. Feel content. m-a cucerit. Nu fiindcă este ideea mea, ci fiindcă reprezintă o stare pe care Conţinutul trebuie să o aducă cititorului. Conţinutul este viziunea, iar Feel Content este misiunea noastră.

Conţinutul este arma de marketing din mâna întreprinzătorilor anului 2015. Nu este o mitralieră cu care să împuşcăm cât mai multe caractere şi cuvinte cheie. Conţinutul trebuie să fie o armă chimică care naşte dependenţă: ai gustat textura unei poveşti bune, te întorci pentru mai mult.

Ce face IXPR?

Content  si copyright

sau mai puţin pretentios spus conţinut scris pentru web. Spuneam că nu mai este suficient să ai un website, acesta trebuie animat prin conţinut de calitate. Aici intervenim noi.

Au apus vremurile pe când era suficient să ai o ofertă de produse sau servicii.  Pentru ca potenţialul client să ajunga la tine trebuie să aduci un plus informaţie, să îl educi şi să îl încânţi.  Asta facem noi pentru voi: scriem articole relevante, documentate şi consistente, astfel încat cei interesaţi de serviciile tale să ajungă pe pagina de web sau pe blogul tău.

Noi planificăm, scriem şi/sau distribuim conţinut pentru pagina ta de web. Serviciile sunt personalizate în funcţie de specificul activităţii, de preferinţa ta spre toate sau doar o parte a activităţii noastre.

Print digital

Dincolo de print există din nou unicitatea textului, copyright-ul. Prin print digital, imprimăm ideile şi imaginile pe hârtie.  Executăm printuri pentru identitatea vizuală a companiei sau materiale publicitare în cantităţi mici. Deşi Internetul este baza, cărţile de vizită sunt şi vor rămâne esenţiale, prezentările firmei  sau mapele de prezentare îţi scot în evidenţă stilul. Manualele sau cărţile de formare profesională sunt neapărat printate!  In plus, exista categorii de produse şi servicii, situaţii sau chiar  categorii de clienţi pentru care oferta funcţionează cel mai bine în format printat. Pentru toate aceste situaţii vă aşteptăm  să ne cereţi o ofertă. Noi vom veni cu preţuri bune şi, neapărat, calitatea pe care am promis-o.

Eveniment

Publicul companiei nu se rezumă la clienţi, ci si la furnizori, angajaţi sau chiar publicul larg. O experienţă de tipul unui eveniment răsplateşte toţi colaboratorii, iar compania va avea un plus imagine. Prin eveniment includem toate adunările importante pe care compania dvs. le  organizează: team building, conferinţă, training, workshop.

Graţie experienţei anterioare în turism, cunoaştem hoteluri şi dotările sălilor de conferinţe  pe întregul areal al României, precum şi furnizori de servicii din domenii conexe. Astfel suntem în masură să vă oferim servicii unde doriţi, la standard  potrivite bugetului dvs.