Testimoniale

Corina este un content writer special, cum rareori mai ai ocazia sa intalnesti ! Pune multa pasiune in ceea ce face si se implica total in intelegerea nevoilor afacerii clientului, iar rezultatele nu intarzie sa apara. Colaboram cu succes pe partea de content si SEO pt. unul din proiectele mele online (BeSpecial.ro) si sper sa gasim si alte ocazii de a lucra impreuna ...:-)
Corina este un profesionist in cel mai adevarat sens al cuvantului. Este un om pe care te poti baza si care stie sa faca magie. Pentru mine, ea este o sursa de inspiratie si de motivatie. Lucram impreuna de aproape 2 ani si ii sunt recunoscatoare pentru felul in care s-a ocupat de firma mea. O admir si o respect si o recomand din toata inima!
Lucrez cu iXpr de mai bine de câțiva ani si pot sa spun despre Corina că este un profesionist desavarsit, pasionat de tot ceea ce inseamna limbaj, continut, relevanta in cautari. Nu este din cei care sunt invatati, ci din cei care invata in permanenta. Asta o face sa fie mereu informata despre ce este mai nou si relevant in materie de marketing online. Colaborarea cu Corina, pe care am inceput-o prin intermediul unei prietene din branșă, Georgiana Enache de la Alma Parchet, a reprezentat un impuls important și o energie suplimentară continua adusă afacerii mele online, în speță site-ului www.decolandia.ro. Corina este un om cu adevărat generos și plin de entuziasm ce insufla energie pozitiva.
Colaborarea cu iXpr și Corina Stefan a fost excelentă! Aceasta colaborare a durat doi ani si intenționez sa o prelungesc. Corina este foarte bună la ceea ce face, iar energia ei se simte în proiectul pe care îl derulăm impreuna!