Cateva chestii despre pachetele de advertoriale

pachet advertoriale SEO

Cum trebuie sa se prezinte cele mai bune pachete de advertoriale?

 

In afaceri timpul inseamna bani. Acest lucru reprezinta o certitudine si pentru a putea sa iti transformi business-ul intr-un brand care sa fie in centrul atentiei clientilor tai actuali si viitori ai nevoie de un website foarte bine pus la punct si de continut de calitate.

La capitolul continut nu se rezuma totul la a avea articole cu cuvinte cheie bine plasate astfel incat sa genereze trafic. Desigur, si traficul pe website este foarte important insa, omul mai nou cauta informatii care sa il ajute cu adevarat sa ia o decizie de cumparare.

 

Ce sunt si cum te pot ajuta advertorialele in promovarea afacerii tale?

 

Advertorialele reprezinta o combinatie dintre editorial si publicitate. Este un articol bine scris, documentat, interesant, atractiv, contine sfaturi utile si are scopul de a face reclama unui produs sau serviciu. Achizitionarea unor pachete advertoriale reprezinta cea mai buna alternativa de publicitate deoarece are un caracter neagresiv si neagasant. In momentul in care achizitionezi pachete advertoriale trebuie sa te asiguri ca provin de la redactori cu experienta in domeniu. Articolul trebuie sa capteze atentia si, dupa cum spunea si David Ogilvy, ca daca publicitatea are aspectul unui articol obisnuit al unui editorial in care apare (valabil si pentru mediul online) va fi citita de sase ori mai mult. Oamenii citesc cu mai mult drag un articol foarte bine documentat care se adreseaza in mod special lor, decat sa se confrunte cu zeci de bannere sau anunturi care apar pe pagina pe care se afla.

Ce sunt advertorialele SEO?

 Totodata, un advertorial trebuie sa ofere credibilitate. Trebuie sa aiba o poveste foarte bine inchegata, gandita, in care sunt enumerate subtil calitatile produselor sau serviciilor. Astfel, decurg o serie de avantaje precum efectuarea unui proces de link building in mod natural, se stimuleaza procesul de indexare a paginilor, creste vizibilitatea si rezulta o pozitionare mai buna in rezultatele organice.

 

Ce si cum trebuie sa alegi astfel incat sa ai numai de castigat?

 

Compania care ofera pachete advertoriale trebuie sa aiba un continut care sa se adreseze oamenilor si nu motoarelor de cautare. Pana la urma produsele si serviciile companiei dumneavoastra se adreseaza oamenilor si nu robotilor.

Advertoriale platite sau caznele PR-ului?

 

Mare atentie si la oferta de pachete de advertoriale SEO care vi se pune la dispozitie. Acesta trebuie sa contina suficiente materiale pentru a avea ce sa publicati. De asemenea, un alt aspect important este si timpul de executie care trebuie sa fie conforme cu cerintele si nevoile dumneavoastra. Agentia care vinde pachete advertoriale trebuie sa poata onora la timp si rapid advertorialele mai ales daca fac parte din cadrul unor campanii urgente. Va trebuie sa existe o planificare in ceea ce priveste realizarea acestor advertoriale iar calitatea lor trebuie sa fie incontestabila.

Achizitionarea unor pachete advertoriale trebuie sa fie definita prin intermediul unui contract de prestari servicii astfel incat orice situatii neplacute sa fie rezolvate cu ajutorul acestuia. Agentiile care comercializeaza pachete advertoriale vor face o analiza a necesitatilor dumneavoastra si va vor recomanda pachetul potrivit astfel incat sa va puteti face o promovare eficienta de pe urma careia aveti numai de castigat.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather