Ce sunt advertorialele SEO?

Ce sunt advertorialele SEO si cum pot sa ajute ele in promovarea online a unei afaceri?

Toți am am auzit despre advertoriale SEO, din acest motiv ne-am gandit sa explicam putin termenul. Mica sau mare, orice afacere, indiferent de dimensiune este clar ca are nevoie de un plan de promovare foarte bine pus la punct.

 

In aceste cateva randuri va vom face cunostinta cu advertorialele, mai exact, despre cum pot ajuta ele sa creati o campanie de promovare online eficienta. Motoarele de cautare cauta continut de calitate pe care sa il plaseze printre primele rezultate iar advertorialele indeplinesc exact aceste conditii pentru a putea fi perfecte in orice tip de campanie publicitara online.

Cere o campanie de advertoriale! 

👇👇👇

de ce campanii de advertoriale

Despre advertoriale SEO si ce pot insemna pentru dumneavoastra

 

Advertorialele SEO sunt texte creative,  articole utile, descriptive sau interviuri, redactate cat mai atractiv pentru motoarele de cautare,  dar si pentru potentialii clienti care sunt in cautarea unui produs sau serviciu.

Advertorialele sunt texte platite (spatiul publicitar costa!),  utilizate in mediul online si aduc cu sine o multime de beneficii, intrucat potentialii clienti pot sa fie convertiti in clienti si comenzi ferme, deci in mod automat se va remarca o crestere a vanzarilor. Modul in care este redactat un advertorial are o importanta deosebita intrucat pentru a obtine aceste rezultate, textul trebuie sa aiba o calitate superioara, sa prezinte o informatie intr-un mod cat mai concret si creativ.

advertoriale- ce sunt si cum va ajuta. vechi si noi metode

 

Advertorialele = articole platite care iti sustin campaniile SEO?

De asemenea, un advertorial, asa cum am mai mentionat, este solutia ideala pentru a va plasa printre primele rezultate in clasamentele Google ceea ce inseamna mai mult trafic pe website. Pentru a fi pozitionat cat mai sus in clasamentul motorului de cautare textul advertorialului trebuie sa fie optimizat SEO si sa contina anumite cuvinte cheie bine alese.

Advertorialele promoveaza marca, produsul sau sustin notorietatea de brand 

Pana la urma advertorialele sunt articole cu continut ce incearca sa promoveze produse sau servicii pe care utilizatorii sunt invitati sa le cumpere, sa le incerce, sa isi exprime o opinie si sa aiba la final convingerea ca nu exista alte tipuri de produse sau servicii care sa egaleze ceea ce au gasit.Convertiti cuvintele in rezultate cu advertoriale SEO 

 

Advertorialele SEO reprezinta una dintre modalitatile cele mai bune pentru a promova orice produs sau serviciu deoarece spre deosebire de reclamele care apar la televizor care sunt destul de costisitoare si nu sunt accesibile oricui, advertorialele pot fi citite si vizualizate oricand. Acesta este si marele avantaj al acestora.

Articolele platite sunt utile inclusiv pentru start-ups

Totodata, advertorialele sunt utilizate pentru a sustine activitatea de marketing a unei companii cum ar fi lansarea unui nou produs, organizarea unui eveniment sau promovarea unei campanii online. Aceasta reprezinta o strategie  buna pentru a face cunoscuta chiar si o afacere care se afla de abia la inceput de activitate.

Un advertorial bine scris poate sublinia misiunea si diferentierea pe piata, utilitatea produselor si, in final, de ce sa aleaga acel start-up. 

Campanii de advertoriale pentru notorietate si SEO 

Mai ales daca va doriti rezultate concrete atunci lansarea unei campanii de advertoriale reprezinta cea mai buna solutie pentru a castiga mai multa vizibilitate in mediul online. De asemenea, veti putea sa castigati mai usor increderea noilor clienti si sa ii fidelizati mai usor pe cei care sunt deja alaturi de dumneavoastra. Cu siguranta cei care utilizeaza deja aceasta metoda se bucura de rezultatele oferite de advertoriale dar si de o prezenta online ce poate fi usor remarcata.

Specialistii in marketing online recomanda sa utilizati totusi cu masura acest instrument de promovare intrucat nu este recomandat nici sa lansati o ploaie de advertoriale SEO catre clientii dumneavoastra. In plus, trebuie sa lucrati numai cu specialisti care pot sa conceapa texte  utile si corecte,  astfel incat rezultatele sa fie optime.Advertoriale platite sau caznele PR-ului?

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

8 comments to “Ce sunt advertorialele SEO?”

You can leave a reply or Trackback this post.

You must be logged in to post a comment.