Tendinte in marketing online in 2019

tendinte marketing in 2019

Promovarea online si rolul agentiei de marketing online in 2019

 

Anul acesta este aproape de final si, dupa ce am testat, analizat, masurat si pus in practica diferite strategii de marketing in care am indraznit sa credem, putem spune ca suntem pregatiti pentru anul care vine. 2019 se anunta a fi unul plin de creativitate in care accentele cad pe un continut de calitate dar pus in lumina prin intermediul ideilor geniale. Daca inca nu ati reusit sa va puneti la curent cu ce se va intampla in materie de promovare online dar si care vor fi directiile  pentru agentiile de marketing online.

Haideti sa le luam pe rand. In materie de promovare online se anunta un an plin de creativitate iar pentru ce ne-am pregatit anul acesta cu siguranta prinde roade in 2019.

 

Care sunt tendintele in materie de promovare online in 2019?

 

In primul rand, video marketing-ul va lua un avant considerabil in ceea ce priveste strategiile de promovare online. Continutul online sub forma vizuala a inceput sa prinda radacini inca din acest an, dar incepand de la anul vor fi din ce in ce mai solicitate intrucat au un impact mult mai mare decat advertoriale scrise. Oamenii aflati in permanenta graba se vor uita mai degraba la un clip publicitar care transmite o informatie decat la un articol lung pe care trebuie sa il parcurga pentru urmatoarele minute.

Dupa cum spuneam, anul 2019 se anunta a fi unul in care se pune foarte mult accent pe creativitate. Acest lucru nu este chiar o noutate intrucat continutul original a fost intotdeauna preferat. Insa, incepand de anul viitor nu va mai fi o optiune, ci o necesitate. Fiecare pagina va trebui sa iasa in lumina prin intermediul unui continut cat mai original si creativ.

tendinte marketing in 2019

Anul viitor colaborarea dintre oameni si roboti va fi din ce in ce mai posibila. Chatbox-urile vor fi nelipsite de pe paginile web pentru a putea tine aproape de clientii care doresc sa afle solutii pentru solicitarile lor. Veti avea surpriza placuta ca atunci cand intrati pe un website sa discutati cu un robot care invata din ce in ce mai multe lucruri din discutiile care sunt intretinute pe chat si care sa ajute in mod instantaneu la orice ora sa aflati raspunsurile pe care le cautati. Iar acestea nu sunt singurele schimbari.

Social Media va castiga un teren din ce in ce mai mare iar acest lucru nici nu este de mirare avand in vedere cat de mult timp ne petrecem in acest mediu. Nu trebuie sa uitam nici de cautarile vocale care se vor dezvolta si li se va spori utilitatea. Comenzile vocale vor oferi comoditate in cautarile celor care doresc sa afle cat mai multe informatii despre anumite subiecte.

 

Munca agentiilor de marketing online in anul 2019

 

Agentiile de marketing online cu siguranta isi vor diversifica serviciile oferite si vor pune un accent deosebit pe creativitate prin intermediul careia vor crea campanii care nu doar sa fie eficiente, ci si care sa iasa in evidenta prin intermediul unicitatii lor.

Desigur, tot ceea ce am enumerat nu reprezinta o noutate la care sa fie necesar sa ne adaptam rapid, insa, sunt principalele elemente carora li se va da o importanta mult mai mare decat s-a intamplat pana acum. Iar acest lucru se intampla datorita faptului ca lipsa timpului a devenit o problema din ce in ce mai acuta iar antreprenorii au inteles ca pentru a-i castiga pe oamenii de astazi este nevoie de mai multa creativitate decat au oferit pana la ora actuala. Cu siguranta munca agentiilor de marketing online in 2019 se va baza pe aceste tendinte care anul viitor vor deveni o realitate.

Alte surse de inspiratie : publicatii de specialitate,

organizatii profesionale de publicitate

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather